SZOMBATHELY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szombathely 2020.05.27.
Szombathely 2020.05.27.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szombathely 2020.03.25.
Szombathely 2020.03.25.
Szombathely 2020.03.18.
Szombathely 2020.03.18.
Szombathely 2020.03.11.
Szombathely 2020.03.11.
«
...23456...
»
Robbantással fenyegetőzött, a TEK ment egy férfiért Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Több órán át tartó, nagyszabású akció zajlott vasárnap este Szombathelyen, a Szelestey és a Nádasdy utcák sarkán lévő háznál.
A vonatok szerelmese – A mozdonyjavító műhellyel is megismerkedhetett Károlyi Domonkos Szuperinfó Hírek - Károlyi Domonkos saját bevallása szerint másfél éves kora óta a vonatok szerelmese.
Igazi katonákkal találkozhattak – Nagy volt a karabély, szerzett pisztolyt a kisfiú Szuperinfó Hírek - Igazi katonákkal akart találkozni Raposa Máté (7) és Botond (2,5). Kívánságukat az MH 83. Poppr Emil Területvédelmi Zászlóalj és a 11. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda munkatársai teljesítették.
Azt álmodta, állatorvos – Hat kiskutya született a szemük láttára az állatklinikán Szuperinfó Hírek - Szakács Olivér (5) és Rába Liza (5) állatorvos szeretne lenni, ezért az állatklinikára szerveztünk számukra látogatást.
Rába Soma óriási távcsövön át nézhette meg a Holdat, az oviban pont ez a jele Szuperinfó Hírek - Csillagvizsgálóba vágyott Rába Soma (7). Az ELTE Gothard Asztrofizikai Obszervatóriumban Szabó M. Gyula igazgató és Kovács József főmunkatárs fogadták.
Meccs a Falco kapitányával – Sodics Tamás és Váradi Benedek dobópárbaja Szuperinfó Hírek - Sodics Tamás a Falco KC Szombathely kosárcsapatának kapitányával, Váradi Benedekkel szeretett volna kosarazni – a válogatott játékos készségesen vállalta a rögtönzött dobóversenyt.


Fizetett hirdetések

Az Iseumban járt Horváth Máté, aki egy régésszel találkozhatott Szuperinfó Hírek - Horváth Máté hétéves, és bár szeptemberben kezdi az általános iskolát, már most érdeklődik a régészet iránt.
Szólt a bim-bam – A székesegyház harangjánál járt a vassurányi kisfiú (Fotógalériával) Szuperinfó Hírek - A vassurányi Szakács Barnabás még csak május elején töltötte be a második életévét. Egyedi kérése volt: egy harangot szeretett volna…
Két autó ütközött Szombathelyen, a Rumi úton Szuperinfó Hírek - Szombaton kora este egy Mitsubishi haladt Szombathelyen, a Rumi úton a belváros irányába, de a sofőr a Szent Gellért utca…
A járvány sok embernek átrendezte az életét, a gondolkodását – Dr. Székely Jánossal beszélgettünk Szuperinfó Hírek - Az idei pünkösd nagyon más lesz, mint azt megszokhattuk. Nem csak azért, mert elmaradnak a bérmálások és az azt követő…
Botokkal esett egymásnak két család Szombathelyen, második napja tart a balhé Szuperinfó Hírek - Szombathelyen, az Avar utca és a Kálvária utca környékén tört ki nagy verekedés pénteken este, úgy tudjuk, hogy két család között támadt nagyobb nézeteltérés, ami tettlegességig fajult.
Három hétig tréningezett a Viktória – Az edzések véget értek, a játékosok pihenőre vonultak Szuperinfó Hírek - Három héten keresztül edzett a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata, melyből távozott az osztrák légiós, Heike Manhart.
Születésnapja alkalmából köszöntötték Szombathely legidősebb polgárát Szuperinfó Hírek - Dr. Széll Kálmánt 94. születésnapja alkalmából látogatták meg.
Meghiúsult a tervezett szerződés-aláírás – Várni kell arra, hogy Zanatig biciklizhessünk Szuperinfó Hírek - Várniuk kell még a zanatiaknak, hogy a városrészig kiérjen a kerékpárút. Dr. Nemény András, Szombathely polgármestere és Putz Attila, a körzet képviselője csütörtökön sajtótájékoztatón szólt a fejleményekről.


Fizetett hirdetések

Bajban a koncertvilág, a fesztiválok elmaradnak – a legtöbben előre menekülnek Szuperinfó Hírek - Sok rendezvény, köztük koncertek, fesztiválok elmaradnak a járványhelyzet miatt, a szervezők, zenészek, menedzserek törhetik a fejüket a túlélési megoldásokon. A…
Dévai Boglárkáék megkezdhették a felkészülést Szuperinfó Hírek - Egy hete a szerek mellett is edzésbe állhattak a Delfin Sportiskolai SE tornászai – élükön az Európa-bajnok Dévai Boglárkával.
A karanténidőszakban talált ki egy programot a testi-lelki egyensúly kialakítására a szombathelyi lány Szuperinfó Hírek - Az egyéni szükségleteknek megfelelő tudatos táplálkozásra, tudatos mozgásra biztat Király Orsolya Boróka a közösségi oldalon. A karanténidőszak elején talált ki…
Parkoló autót tört totálkárosra egy eltévedt kamion Szombathelyen Szuperinfó Hírek - A Renault az ütközés erejétől közel húsz méterrel csapódott távolabb

Szombathelyi uszoda: mikor nyit, mekkora a veszteség?

Kétszázmillió forint támogatást kért az uszoda működtetéséhez Szombathelytől a Vasivíz Zrt. Május 25-éig kellett dönteniük a társaságban tulajdonos önkormányzatoknak a többi között az üzleti tervről szóló tájékoztatóról is. A komplexum március közepe óta, több mint 10 hete zárva tart, lapértesülések szerint ezzel hetente hétmillió forintot spórolnak meg. Most mégis a...