SZOMBATHELY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szombathely 2020.12.16.
Szombathely 2020.12.16.
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szombathely 2021.01.27.
Szombathely 2021.01.27.
Szombathely 2021.01.20.
Szombathely 2021.01.20.
Szombathely 2021.01.13.
Szombathely 2021.01.13.
12345...
»
Nagy a rizikó: a fogorvosnál a páciens nem tud maszkot viselni Szuperinfó Hírek - Rendkívül nagy rizikóval dolgoznak a koronavírus-járvány idején a fogászatokon, ezért nagyon örült a védőoltásnak Faragó Zsuzsa fogorvosi asszisztens.
Nem kapott testápolót, ezért arcon ütötte zárkatársát egy rab a szombathelyi börtönben Szuperinfó Hírek - A Szombathelyi Járásbíróság a többszörös visszaeső vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntette miatt 3 év 6 hónap fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható – közölte a Szombathelyi Törvényszék.
Kupakokkal beteg diákok gyógykezeléséért Szuperinfó Hírek - Diákjainak gyűjt a Boldog Brenner János Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium közössége. Eddig tizen­nyolc zsákot töltöttek meg a tavaly kihelyezett gyűjtőbe dobott kupakokból.
Készen áll a rajtra a Haladás Szuperinfó Hírek - Mátyus János, a Haladás NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint tavasszal a kiesés és a feljutás sem jöhet szóba együttesénél.
A Haladás Sportkomplexum többet érdemel – Tulajdonosváltásról, szerződésekről, tervekről kérdeztük a régi-új igazgatót Szuperinfó Hírek - Január 1-jétől ismét Gál Sándor irányítja a Haladás Haladás Sportkomplexum Fejlesztő NKft.-t. Egyúttal megkezdődött a hosszas átadás-átvételi folyamat is: az állam tulajdonába, a Nemzeti Sportközpontok fenntartása és üzemeltetése alá kerül az intézmény. 
Újabb buszbaleset történt, ezúttal a buszos hibázott Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Kedden késő délután egy menetrend szerinti autóbusz haladt Szombathelyen, a Brenner Tóbiás körúton, amikor innét balra, a Külső Nárai út irányába akart kanyarodni.
Apróhirdetések - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen a lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy…


Fizetett hirdetések

Nagyon ritka, de súlyos szövődménye a gyermekkori Covid–19 betegségnek a sokszervi gyulladás Szuperinfó Hírek - Akkor sem vethető el a lehetősége, ha gyermekünk – tudomásunk szerint – nem volt még covidos. Már Szombathelyen is diagnosztizáltak…
Free Agora, avagy a kultúra nemzeti alap Szuperinfó Hírek - A kultúra nemzeti alap – emlékeztetett dr. Nemény András 2019-es Facebook-bejegyzésére dr. Szendrő-Németh Tamás civil blogger annak kapcsán, hogy múlt…
Álomstrandot épített legóból a 8 éves szombathelyi fiú és apukája Szuperinfó Hírek - Úszó, napozó, kávézó emberek, partról fotózó anyuka, stégen horgászó apuka, szörfös és kajakos a hullámzó vízen – ami most sokunknak…
Szombathelyi kukkolós ügy: bizonyítottság hiányában szüntette meg a nyomozást a rendőrség Szuperinfó Hírek - A rendőrség nem bűncselekmény, hanem bizonyítottság hiányában szüntette meg a nyomozást az Arena Savariában tavaly nyáron történt kukkolós ügyben.
Új edző a Viktóriánál – Székely Tibor vette át a női labdarúgócsapat irányítását Szuperinfó Hírek - Új edző, Székely Tibor irányítja a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapatát
Falco KC–Alba Fehérvár derbi Szuperinfó Hírek - Az NB I-es kosárbajnokság 11. fordulójából elmaradt rangadót pótol a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: kedden 18 órakor az Alba Fehérvárt fogadja (M4 Sport).
A második oltást is megkapta – Dr. Gecsei Győző izomfájdalmat érzett az első után, ami természetes reakció Szuperinfó Hírek - December 31-én kapta meg a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcina első, 21 nap elteltével, múlt csütörtökön a második adagját a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban dr. Gecsei Győző. A sürgősségi betegellátó osztály szakorvosát a tapasztalatairól kérdeztük.
Itt az újabb jele annak, hogy közeleg a tavasz Szuperinfó Hírek - Wolf Ferenc küldte el nekünk tegnap készített képét, amin a hóvirág nemcsak kidugta fejét a földből, hanem kinyílt Szombathely egyik utcájában.


Fizetett hirdetések

Két embert kórházba szállítottak egy szombathelyi baleset helyszínéről Szuperinfó Hírek - Hétfőn délelőtt egy Opel személyautó haladt Szombathelyen, a Deák Ferenc utcában, ahonnét balra, a Vörösmarty utca felé akart kanyarodni.
Márkus Mária tanárnő a családfáját kutatja Szuperinfó Hírek - A szőke csoda , Márkus Emília évfordulóira hívta fel figyelmünket Márkus Mária (81), aki a családfakutatásban még nem bizonyította, de…
Anyakönyvi adatok – Növekvő tendenciák Szuperinfó Hírek - A születések, a házasságkötések és a halálesetek száma is emelkedett 2020-ban az azt megelőző két évhez képest – derül ki…
Metszik a fákat Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Megkezdődtek és egészen a lombosodásig eltartanak a téli fametszési munkálatok a városban. A múlt héten például az Öntő utcában dolgoztak…

A Kaposvár vendégeként meccsel a Falco

Az NB I-es kosárlabda-bajnokság 20. fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szombaton 18 órakor a Kaposvár vendégeként lép pályára – a kötelező győzelemért.