SZOMBATHELY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szombathely 2020.07.01.
Szombathely 2020.07.01.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szombathely 2020.06.03.
Szombathely 2020.06.03.
Szombathely 2020.05.27.
Szombathely 2020.05.27.
Szombathely 2020.05.20.
Szombathely 2020.05.20.
A Honvédba igazolt Tóth-Gábor Kristóf Szuperinfó Hírek - A Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának támadója, Tóth-Gábor Kristóf a magyar kupa-győztes Budapest Honvédban folytatja pályafutását.
Ismét egy csoportban a Dijonnal és a Zaragozával a Falco Szuperinfó Hírek - Akárcsak az előző szezonban, a Falco KC Szombathely ismét egy csoportba került a francia Dijonnal és a spanyol Zaragozával a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája főtábláján.
Légi panoráma Szombathelyről Szuperinfó Hírek - A Vasidrón Légifotó-Videó új borítóképe légi panoráma a naplementében fürdöző városról.
Segítőket keresnek a segítés városában, Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Temetői sétákat, koncerteket, lövészversenyt és podcast műsort is ajánlottak civil szervezetek tegnap a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ (VMCKSZK) júliusi sajtóreggelijén.
A Falco rendelkezik a legnépesebb drukkerhaddal Szuperinfó Hírek - A sportstatisztika.blog.hu internetes oldal számításai szerint az NB I.-es férfi-kosárlabdabajnokság 2019/2020-as szezonjában a Falco KC mérkőzéseit látogatta a legtöbb szurkoló.


Fizetett hirdetések

Két autó ütközött Szombathely határában, több autós áthajtott a rendőrök bójáin Szuperinfó Hírek - Kedden délután egy osztrák rendszámú Volkswagen vezetője hajtott ki figyelmetlenül Szombathely határában a 86-os és 87-es utak közös, várost elkerülő…
Eltiltás hatálya alatt ittasan szenvedett balesetet a szombathelyi férfi Szuperinfó Hírek - A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte az ügy vizsgálatát.
A pillanat, amikor kezdődik az ünnep Szuperinfó Hírek - Mint a végül királykisasszonyt meg fele királyságot elnyerő bátor kiskondás: Gubián Ádám – a premontrei gimnázium most már 11. osztályos…
Így eddig csak a madarak látták a Sarlós Boldogasszony-székesegyházat Szuperinfó Hírek - A Vasidrón Légifotó-Videó felvétele mutatja meg, hogy milyen felülről Szombathely egyik ikonikus épülete.
Teszt alatt van a betegelőjegyzési rendszer Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Betegelőjegyzési és betegbehívó rendszer működik tesztjelleggel péntek óta a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Rendelőintézetének három szakrendelésén: a foglalkozás-egészségügy, az audiológia és a tüdőszűrés érintett.
Kézilabda: kárpótlás a bérleteseknek Szuperinfó Hírek - Felvették a munkát a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) NB I-es női kézicsapatának légiósai. A klubvezetés kárpótolja a tavaly bérletet vásárolt szurkolóit.
A vasi zöld-fehérek az első ötben szeretnének végezni Szuperinfó Hírek - Habár a nyári alapozás kellős közepén tartanak a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának játékosai, az eredményekkel és a hangulatukkal sincs probléma.
Gregersen-Labossa György távozik a szombathelyi evangélikus gyülekezet éléről Szuperinfó Hírek - Huszonnégy év szolgálat után augusztus 31-én lemond lelkészi állásáról Gregersen-Labossa György, a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség parókus lelkésze. Ebből az alkalomból kértük, röviden összegezze pályáját és azt is, milyen feladatok szólítják el a szombathelyi gyülekezettől.


Fizetett hirdetések

Múzeumi piknik a négy fal között – A századfordulós Szombathely konfliktusait, botrányait is felidézték Szuperinfó Hírek - Beszorult a parkba tervezett piknik a Savaria Múzeum falai közé a szombati hideg, szeles, esős időjárás miatt.
Két autó ütközött Szombathelyen, a vétlen utas a saját fogát ütötte ki a balesetben Szuperinfó Hírek - Vasárnap délután egy Opel személyautó haladt Szombathelyen, a benne utazók épp Budapestről tartottak Szombathelyre, amikor a Bartók Béla körúton, a…
Forgalmi torlódás alakult ki Szombathelyen egy baleset miatt Szuperinfó Hírek - Az ORFK információi szerint Szombathelyen, a Hunyadi János utcában baleset történt.
Csőtörés van Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Eltörött egy vízcső Szombathelyen, a Szent Gellért utcában szombaton délután.

Erősít az SZKKA

Új játékos igazolását jelentette be a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ­(SZKKA) NB I-es női kézilabdacsapata: a szerb ­Marija ­Agbaba egy évre szóló szerződést írt alá.