SZOMBATHELY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szombathely 2021.07.07.
Szombathely 2021.07.07.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szombathely 2021.07.14.
Szombathely 2021.07.14.
Szombathely 2021.07.07.
Szombathely 2021.07.07.
Szombathely 2021.06.30.
Szombathely 2021.06.30.
12345...
»
A Boldog Brenner-iskola könyvtáros-tanára küldetésének érzi, hogy olvasóvá nevelje a gyerekeket Szuperinfó Hírek - A Covid-időszakban digitális tananyagairól kérdeztük Iványiné Nagy Kingát, most a nyári szünetre ajánl ötleteket, amelyek olvasásra buzdítanak.
Akik már nincsenek közöttünk – Halálozási hírek Szombathelyről Szuperinfó Hírek - Mutatjuk, kik hagytak itt benünket az elmúlt hét során.
Teherautó oldalának hajtott egy személyautó Szombathely határában Szuperinfó Hírek - Szombaton reggel egy fát szállító Nissan teherautó haladt a 87-es úton Táplánszentkereszt irányából és a sofőr Szombathely felé balra, a Rumi Külső útra szeretett volna bekanyarodni.
Kinek kezdődhetnek az egyetemi évek? – Több szombathelyi diákot is kérdeztünk Szuperinfó Hírek - Nyilvánosságra hozták a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait. Azok a felvételizők, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, még az este SMS-értesítést kaptak.
Értékes Haladás-döntetlen szaúd-arábiai ellenfél ellen Szuperinfó Hírek - Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás a 1-1-es döntetlent játszott a szaúd-arábiai Al-Ettifaq FC-vel.
Apróhirdetések - Venne vagy eladna? Esetleg éppen munkát keres? Böngésszen a lapunkban megjelent apróhirdetéseink között hétről-hétre. Találja meg itt álmai állását vagy…


Fizetett hirdetések

A baloldali kampány csúcsa: kiderült, ki mikor volt ittas Szombathelyen Szuperinfó Hírek - A 99 Mozgalom tartott péntek délután fórumot a Fő téren, ahol Karácsony Gergely, Kunhalmi Ágnes, Ungár Péter és Nemény András…
Az ellenzéki előválasztási bizottságban Ungár delegáltja a volt fideszes alpolgármester Szuperinfó Hírek - Telefonos és Facebook-kampányban mozgósít Ungár Péter kampánycsapata egy mai Fő téri fórumra, ahol többek között Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is…
Összeállt a technika – A kalapácsvető Gyurátz Réka első olimpiáján vehet részt Szuperinfó Hírek - Első olimpiájára utazhatott el Gyurátz Réka. A Szombathelyi Dobó SE 25 éves kalapácsvetője szeretné a maximumot kihozni magából Tokióban – ez jó esetben a 12-es döntőre is elég lehetne.
Fantasztikusan úsztak a szombathelyi cápák Szuperinfó Hírek - Minden várakozást felülmúlóan szerepeltek a cápa korosztály (11–12 évesek) országos bajnokságán a Szombathelyi Sportiskola úszói, három arany és egy bronz volt az éremtermésük.
Eltűnt szombathelyi kislányt keres a rendőrség Szuperinfó Hírek - Vasárnap óta nem találják Vörös Virágot.


Fizetett hirdetések

Nem igazol külföldre, marad a Falco játékosa Benke Szilárd Szuperinfó Hírek - Nem igazol külföldre, így a következő szezonban is a Falco KC Szombathely NB I.-es kosárcsapatát erősíti Benke Szilárd.
Edzőmeccs: osztrák helyett arab ellenfél vár a Haladásra Szuperinfó Hírek - A Haladás NB II.-es labdarúgócsapata két edzőmérkőzést játszik még a Pécs elleni idegenbeli szezonnyitó előtt.
Fidesz: Czeglédy és Ungár egy párhuzamos valóságban él Szuperinfó Hírek - Közös sajtónyilatkozatot adott ki ma Czeglédy Csaba és Ungár Péter. Ebben a napokban hozzájuk eljutott információk alapján azt állították, hogy…
Hende Csaba üzent Ungárnak: „Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél” Szuperinfó Hírek - Közmondásokkal reagált dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője Ungár Péter budai milliárdos tegnapi nyilatkozatára.

Elítélte a bíróság a Szombathely határában elfogott magyar embercsempészt

A Szombathelyi Járásbíróság vagyoni haszonszerzés végett, az államhatár átlépéséhez több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt 2 év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre, 1 év közúti járművek vezetésétől eltiltásra, valamint mellékbüntetésül 2 év közügyektől eltiltásra ítélt egy büntetlen előéletű magyar állampolgárt bíróság elé állítás keretében.